Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς:” Πρωτόγνωρα συναισθήματα, να το ζήσουμε”

Γιατράς:” Πρωτόγνωρα συναισθήματα, να το ζήσουμε”

makis giatras

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό  REAL FM παραχώρησε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς όπου μίλησε για την ξέφρενη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη αλλά και τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, διότι για την ομάδα τούτη είναι η πρώτη φορά. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και κάποιοι που δεν έχουν ξαναπαίξει, αλλά για τον οργανισμό του Προμηθέα αυτή είναι η πρώτη φορά. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.

Χθες αντιμετωπίσαμε την τελευταία στιγμή και κάποια προβλήματα, παίξαμε στην ουσία με επτά παίκτες απέναντι σε μια ομάδα, που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της διοργάνωσης. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Προχωράμε και θα δείξει η πορεία τι μπορούμε να κάνουμε. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Όπως βλέπετε από τα αποτελέσματα, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε”, ενώ για τις απαιτήσεις μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα τόνισε: ”Εμείς θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι. Παλέψαμε πέρυσι για να βγούμε στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που το ήθελε η ομάδα, το ήθελαν η διοίκηση και ο κόσμος. Το καταφέραμε και τώρα προσπαθούμε να το ζήσουμε. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έτσι ήρθαν αυτές οι τέσσερις νίκες κι έτσι θα συνεχίσουμε. Να είμαστε υγιείς, να παλεύει ο ένας για τον άλλον και στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Όσο ψηλότερα φτάσουμε την πρώτη χρονιά, τόσο καλύτερο θα είναι για όλους”.

Στη συνέχεια σχολίασε ο Μάκης Γιατράς τις δικές του εντυπώσεις από την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:’‘ Kαι για μένα τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα. Εδώ και μερικά χρόνια, κάθε σεζόν ζω την πρώτη μου φορά. Πήγα στην Α2, ήταν η πρώτη φορά. Πήγα στην Α1, ήταν η πρώτη φορά. Πήγα στην Ευρώπη, είναι η πρώτη φορά. Κάθε χρόνο κάτι καινούριο προκύπτει. Δόξα τω Θεώ, όμως, με τη βοήθεια της διοίκησης, αλλά και της τύχης, γιατί παίζει ρόλο και η τύχη, έχουν πάει καλά τα πράγματα. Ελπίζω να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, έχει να κάνει με την ομάδα. Να μπορέσει λοιπόν η ομάδα να αντεπεξέλθει και να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…