Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: ”Κάτι σημαίνει το ότι έμεινε ο Καλάθης 27 λεπτά στο παρκέ”

Γιατράς: ”Κάτι σημαίνει το ότι έμεινε ο Καλάθης 27 λεπτά στο παρκέ”

makis giatras

Με ένα παράπονο ότι ο Προμηθέας μπορούσε κάτι παραπάνω δείχνοντας το πόσο έχει μεγαλώσει το κύρος της ομάδας εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Γιατράς στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τους ”πράσινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Δεν χαμογελάμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δεν προσεγγίσαμε καλά αμυντικά το ματς στην αρχή. Παλέψαμε, πήραμε τα ριμπάουντ παρά τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάτι σημαίνει ότι ο Καλάθης έμεινε 27 λεπτά στο γήπεδο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό φτιάξαμε ένα μεγάλο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθουμε. Δεν έχουμε ξαναζήσει με τα ταξίδια. Δείχνουμε ενέργεια, είμαστε σε καλό mood. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Ο Προμηθέας είναι ομάδα που ήρθε για να μείνει. Θέλει να πρωταγωιστήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Χάσαμε σήμερα, δεν είναι να πανηγυρίζουμε. Κρατάμε κάποια θετικά αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε. Ο Παρκς ήταν καταπληκτικός, έκανε double double. Εγώ ήμουν όπως ήμουν στο τοπικό. Εγώ είμαι ένα κομμάτι της ομάδας, όχι κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ο κύριος Λιόλιος. Αγαπάει την ομάδα. Έχει πει από την καρδιά του να χαιρόμαστε το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…