Κεντρική NBA Γιάννης: “Μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να την… ξεχάσουμε” (vid)
NBA

Γιάννης: “Μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να την… ξεχάσουμε” (vid)

giannis bucks timberwolves

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Τύπο μετά το τέλος του θριάμβου των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να παρουσιάζεται προσγειωμένος όπως πάντα. Οι θριαμβολογίες και τα μεγάλα λόγια έλαμψαν δια της απουσίας τους από τις δηλώσεις του, καθώς ο ηγέτης των Μπακς προτιμά να έχει τον νου του στο… μέλλον.

“Μεγάλη νίκη για μας. Προφανώς δεν παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς και θέλαμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες, τους Γουόριορς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να νικήσουμε, για αυτό προσπαθήσαμε πολύ και παίξαμε με τόση ενέργεια. Τώρα πρέπει απλά να το ξεχάσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να κλείσουμε δυνατά το road trip στη Δύση”, ήταν τα λεγόμενα του Αντετοκούνμπο.

Ακόμη, ο Γιάννης αναφέρθηκε και στην απουσία του Ντρέιμοντ Γκριν από πλευράς Γουόριορς: “Σίγουρα υπήρξε διαφορά, ο Ντρέιμοντ είναι All-Star και φτιάχνει πολλές φάσεις. Ανά διαστήματα έλειπε η ενέργεια από τους Γουόριορς, η οποία θα ήταν μεγαλύτερη αν βρισκόταν στο παρκέ”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…