Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Φραγκιάς: “Θέλαμε να δούμε τους τρεις νέους παίκτες μας”

Φραγκιάς: “Θέλαμε να δούμε τους τρεις νέους παίκτες μας”

Ο Βασίλης Φραγκιάς στάθηκε στην παρουσία των Παπαντωνίου, Ντόρσεϊ και Γουντ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι η νίκη για τον Πανιώνιο είναι τον παν στην επόμενη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στη Νέα Σμύρνη.

“Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν δεδομένη και προσπαθήσαμε να την μειώσουμε για τριάντα λεπτά, στα οποία είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας. Θέλαμε να δούμε τους τρεις νέους παίκτες, γιατί σε διάστημα τριών ημερών δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν αγωνιστικά και να προσαρμοστούν με τους άλλους συμπαίκτες τους”, τόνισε αρχικά ο Φραγκιάς και πρόσθεσε:

“Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά μεγάλα κορμιά παικτών, ο Πανιώνιος έχει τον Ντόρσεϊ και τον Τέιλορ που κουράστηκαν σταδιακά. Ο Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει για 15 λεπτά και να αυξήσει την διάρκεια της απόδοσης του.

Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που μοιάζει με “τελικό” για εμάς, γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει ακόμα νικήσει στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας και η νίκη είναι το παν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…