Κεντρική Γ' Εθνική Φοβερή κίνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς! Δείπνο στην ομάδα μετά από… δύσκολη ήττα

Φοβερή κίνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς! Δείπνο στην ομάδα μετά από… δύσκολη ήττα

omadadeipno

O Aπόλλων Καλαμαριάς, που την περασμένη εβδομάδα “έσπασε” το αήττητο της ΜΕΝΤ, την Κυριακή γνώρισε… πολύ δύσκολη ήττα καθώς έχασε με 103-68 από τον Π.Σ. Ευκαρπιας. Ωστόσο σύσσωμη η ομάδα λειτουργώντας με ενότητα δείπνησε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, με τα στελέχη του Απόλλωνα να δείχνουν την στήριξή τους προς τους παίκτες.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

“O Aπόλλων Καλαμαριάς είναι μια “οικογένεια” τόσο στις νίκες όσο και στα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά την “βαριά” ήττα από τον Π.Σ. Ευκαρπίας, σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα (καλαθοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και στελέχη του συλλόγου) την Κυριακή (18/11) δείπνησε στο “Brothers In Law”. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως η ομάδα μας είναι μια “γροθιά”, προχωρά ενωμένη και στηρίζει τους παίκτες της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

To “Brothers In Law” στηρίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς γνωστοποιεί την συνεργασία με το “Brothers In Law” που από φέτος αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το “Brothers In Law” για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον σύλλογό μας καθώς και για την φιλοξενία αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση στο δείπνο της Κυριακής. Το “Brothers In Law” βρίσκεται στην Π. Μελά 30 και εκεί μπορείτε να γευτείτε το καλύτερο και πιο νόστιμο burger της πόλης με αμέτρητες επιλογές στο μενού. Πρόκειται για ένα μαγαζί που ξεχωρίζει στη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστό για την άψογη ποιότητά του στο φαγητό.

Σταθερά κοντά στον Απόλλωνα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης

Στο ΔΑΚ Ευκαρπίας βρέθηκε την Κυριακή (18/11) ο Θεοδόσης Μπακογλίδης προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι Π.Σ. Ευκαρπίας-Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς για μια ακόμη φορά έδειξε την έμπρακτη στήριξή του προς την ομάδα του Δημήτρη Καραμιχάλη. Ο κ. Μπακογλίδης βρίσκεται σταθερά κοντά στον Απόλλωνα και μάλιστα την 4η αγωνιστική βρέθηκε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, όπου παρακολούθησε την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη ΜΕΝΤ.

Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Καλαμαριάς έχει βρεθεί ξανά σε εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα μιας και είχε δώσει το παρών στο κλειστό του ΒΑΟ για να δει το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής”.

omadabrothersinlaw2

omadabrothersinlaw3

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…