Κεντρική Elite League Ερμής Αγιάς: “Η μεγαλύτερη νίκη μας”

Ερμής Αγιάς: “Η μεγαλύτερη νίκη μας”

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 1

Το να κερδίζεις έναν σύλλογο με την αξία και το ρόστερ του Ιωνικού Νικαίας για μια ομάδα με τον τρόπο λειτουργίας του Ερμή Αγίας/Λάρισας είναι μεγάλο βραβείο.

Οι Θεσσαλοί του Γιώργου Σκαραφίγκα διανύουν ένα πολύ καλό διάστημα και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως θα είναι στα πλέι οφ, όντας στην κορυφή με Ηρακλή και Ιωνικό Νικαίας. «Για τα παιδιά και όλους στη ομάδα η νίκη του Σαββάτου ήταν για μας η μεγαλύτερη μέχρι τώρα στην ιστορία μας. Δεν αγχωθήκαμε ,πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και ήρθε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας. Θα κρατήσουν τα πανηγύρια για μια ημέρα και από τη Δευτέρα ξανά στη δουλειά μας», τόνισε ο Αρης Αργυρούλης, γενικός αρχηγός του συλλόγου.

ΟΙ Θεσσαλοί είχαν και την υποστήριξη περίπου 400 φιλάθλων τους, που έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, για να βοηθήσουν την ομάδα τους.  Η επιτυχία ήρθε μέσα από τη συνολική προσπάθεια και φαίνεται πως μετά τον ερχομό του Γιώργου Σκαραφίγκα το κλίμα έχει αλλάξει εντυπωσιακά στον Ερμή Αγιάς Λάρισας.

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός περιμένει τον Τσιαμπαλή, που δεν αγωνίστηκε και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…