Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Ισραήλ 83-57

Ελλάδα – Ισραήλ 83-57

maltsi 1

Η Εθνική Γυναικών συνέτριψε το Ισραήλ με 83-57 στην Κοζάνη, στο παιχνίδι της  τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2019. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά πανηγύρισε με άνεση την τέταρτη νίκη της σε 6 παιχνίδια και θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα (21:00) ανάμεσα σε Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία.

Σε περίπτωση που η Πορτογαλία πάρει τη νίκη, τότε η Εθνική θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Εάν όμως η Μεγάλη Βρετανία πάρει τη νίκη τότε η Εθνική θα τερματίσει στην δεύτερη θέση και θα χρειαστεί να περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, προκειμένου να δει αν θα δώσει του χρόνου το παρών σε Λετονία και Σερβία.

Το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής, με την Εθνική Γυναικών να το “καθαρίζει” από τα πρώτα λεπτά. Αυτό που θα θυμούνται οι περισσότεροι από την αναμέτρηση, είναι το “αντίο” της Στέλλας Καλτσίδου, η οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη “γαλανόλευκη”.

Tα δεκάλεπτα: 14-10, 42-23, 64-44, 83-57

Διαιτητές: Μιλόγεβιτς (ΠΓΔΜ), Φάουρ (Ρουμανία), Ρομανόφ (Ρωσία)

Ελλάδα (Κεραμιδάς): Καλτσίδου 16(3), Μάλτση 25(6), Σπανού 18, Σπυριδοπούλου, Χριστινάκη 1292), Κοσμά 4, Λύμουρα 2, Νικολοπούλου, Παυλοπούλου 4, Σωτηρίου 2, Σταμάτη, Τσινέκε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…