Κεντρική Διεθνή Ελευθεριάδης για Γιατρά: “Η δράση φέρνει αντίδραση”

Ελευθεριάδης για Γιατρά: “Η δράση φέρνει αντίδραση”

promitheas patras

Ο Μάκης Γιατράς δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, με τον Γιάννη Ελευθεριάδη να εκπροσωπεί τον Προμηθέα με τον Οκτάβιους Έλις. Ο ασίσταντ κόουτς αναφέρθηκε στην αποβολή του Έλληνα τεχνικού στην τρίτη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Προμηθέας

Γιάννης Ελευθεριάδης (ασίσταντ κόουτς Προμηθέα): “Καταρχήν, συγχαρητήρια στην Βίρτους Μπολόνια για τη νίκη της και προσωπικά στον κόουτς Σακριπάντι. Ηταν ένας δυνατός αγώνας. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα aggressive, με πολλούς καλούς περιφερειακούς και ψηλούς. Στο 5 εναντίον 5 παιχνίδι, μας ανάγκασαν σε πολλά λάθη.

Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε χωρίς τους τραυματίες Κασελάκη και Κατσίβελη και με τον Ελις να μην είναι ακόμη 100% έτοιμος. Παίξαμε με κοντή ομάδα, με τον Σαλούστρο πολλές φορές σαν 4άρι, με τα παιδιά να τα δίνουν όλα. Αυτός είναι ο Προμηθέας. Ο αντίπαλος έπαιξε με 100% συγκέντρωση. Προχωράμε σε έναν δύσκολο δρόμο και μέχρι τώρα η πορεία μας είναι 100% επτυχημένη, κάτι που αποτυπώνεται από το χειροκρότημα των φιλάθλων και από το γεμάτο γήπεδο. Σε ό,τι αφορα τον κόουτς και την αποβολή του, είχαμε μεν μια ατυχή στιγμή, όμως συμβαίνουν στην ζωή του μπάσκετ.

Η δράση φέρνει αντίδραση. Τέλος, για τον Κατσίβελη έχουμε μια πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του, όμως θα μας πει ακριβέστερα το ιατρικό επιτελείο. Ο Κασελάκης αναμένεται πάλι μαζί μας μετά το «παράθυρο» του Μουντομπάσκετ στο παιχνίδι στη Λήμνο”.

Oκτάβιους Ελις (παίκτης Προμηθέα): “Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται στην 1η θέση στην βαθμολογία στον Ομιλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλαμε να παίξουμε και για τον προπονητή μας, μετά από την αποβολή του. Συγχαρητήρια και στον ασίσταντ κόουτς μας που έκανε ότι μπορούσε για να μας καθοδηγήσει όταν ο προπονητής μας αποβλήθηκε. Εγώ δεν νιώθω ακόμη 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου, όμως θέλω να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα μου”.
Βίρτους Μπολόνια

Αμάθ Μ΄ Μπαγιέ (παίκτης Βίρτους Μπολόνια): “Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κλείσουμε τον α΄ γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου μας και αήττητοι. Θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι έπερεπ να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας. Παίζουμε σε έναν πολύ δυνατό Ομιλο με πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Προμηθέας και η Στρασμπούργκ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στον β΄ γύρο”.

Στέφανο Σακριπάντι (προπονητής Βίρτους Μπολόνια): “Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ηταν το τελευταίο του α΄ γύρου και θέλαμε να παραμείνουμε αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι παίξαμε καλή άμυνα, σταματώντας τα τρίποντα των γηπεδούχων. Οταν ο Προμηθέας επέστρεψε στο παιχνίδι εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευτήκαμε και τα λάθη των αντιπάλων και τις χαμένες βολές. Ο Προμηθέας έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα και ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντί της, καθώς έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις και έπρεπε να βρούμε τρόπους να τους σταματήσουμε. Ο Προμηθέας είναι ίσως η έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δίνοντας συνεχόμενους αγώνες εντός και εκτός Ιταλίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…