Κεντρική Elite League Δοκιμές, ανασυγκρότηση και αντεπίθεση

Δοκιμές, ανασυγκρότηση και αντεπίθεση

marousiira

Το σαββατοκύριακο που ολοκληρώνεται ήταν μια καλή ευκαιρία για τις ομάδες της Α2 να αλλάξουν λίγο την ρότα τους. Να δώσουν φιλικά παιχνίδια, να ανεβάσουν στροφές, να διορθώσουν λάθη, να κάνουν αλλαγές στον πάγκο, ενώ παράλληλα να δώσουν λίγη παραπάνω σημασία στο βάρος της ψυχολογίας.

Ο Ηρακλής προχώρησε σε συμφωνία με τον Κώστα Μέξα, ο Απόλλων Πάτρας προχωράει σίγουρα σε πιο σταθερές βάσεις, η Καβάλα ψάχνει για παίκτη, άλλοι σύλλογοι το σκέφτονται σοβαρά αν θα προβούν σε κάποια προσθήκη ή θα κάνουν κάποια αλλαγή και η ουσία είναι… πως το Πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Αν εξαιρέσει κανείς τον Εθνικό, που ίσως αγωνιστικά να είναι το λιγότερο δυνατός, κανέναν αντίπαλο δεν μπορεί να υποτιμήσει κάποιος στη φετινή Α2.

Απομένουν 26 αγωνιστικές, οι προσδοκίες που έχουν γεννηθεί από τις 4 πρώτες είναι καλές και αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα κυλήσει το Πρωτάθλημα με την ίδια ανταγωνιστικότητα. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει περιθώριο ακόμα, για ενίσχυση των ρόστερ, οπότε και οι παίκτες που είναι ακόμα ελεύθεροι, θα είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού… των κόουτς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…