Κεντρική A2 Διαμαντόπουλος: “Μας ταιριάζουν τα δύσκολα”
A2

Διαμαντόπουλος: “Μας ταιριάζουν τα δύσκολα”

Ο Αμύντας έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει αύριο το Μαρούσι στο εξ αναβολής παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής στο Μαρούσι εξ αιτίας του προβλήματος ηλεκτροδότησης του Κλειστού της Πυρκάλ. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν, και τόνισε ότι τους ταιριάζουν τα δύσκολα.

Αναλυτικά:

“Προσπαθούμε να μην ζυγίζουμε τα μάτς με το αν είναι εντός ή εκτός έδρας και να έχουμε την ίδια ένταση και συγκεντρωση ανεξάρτητως γηπέδου. Στην Πάτρα ξέραμε ότι υπάρχει μια γενική αναταραχή λόγω των εσωτερικών τους υποθέσεων και ήμασταν ακόμα πιο έτοιμοι γιατί συνήθως αυτές οι καταστασεις συσπείρωνουν τις ομάδες. Αν και η Πάτρα μπήκε λίγο μούδιασμενα στη συνέχεια έκλεισε τη διαφορά που εμείς φτιάξαμε στο πρώτο μέρος κι όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν ντέρμπι. Ωστόσο εμείς είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα στο τέλος και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε για να φύγουμε τελικά με τη νίκη.

Το πρόγραμμα μας έχει γίνει άνω κάτω λόγω της συμμετοχής του προπονητή του Αμαρουσίου στην Εθνική Γυναικών και λόγω του προβλήματος ηλεκτροδότησης του γηπέδου μας. Πιο πολύ έχει ταραχθεί η καθημερινότητα των προπονησεων μας. Προπονούμαστε σε ένα γήπεδο που μας είναι ξένο και προσπαθούμε να κρατάμε τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε. Ωστόσο είμαστε ομάδα που δεν ψάχνει δικαιολογίες και τα δύσκολα μας ταιριάζουν…. Όσο δεν μας γίνονται όμως συνήθεια.

Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα της φετινής Α2 και αυτό που έχει να προτάξει είναι ο ενθουσιασμός του μαζί με το γρήγορο μπάσκετ που παίζουν. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο κομμάτι της άμυνας γιατί υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και επαφή με το καλάθι και να εκτελέσουμε το πλάνο που έχουμε για την επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε το μάτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αυγενάκης: «Μετά τα Χριστούγεννα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Καλά Χριστούγεννα… πρέπει να πουν οι ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς δ…