Κεντρική Γυναίκες ”Δεν χωράνε λόγια για μια τέτοια αθλήτρια” (vid)

”Δεν χωράνε λόγια για μια τέτοια αθλήτρια” (vid)

kaltsidou ellada nigiria

Η Στέλλα Καλτσίδου είπε το αντίο από την Εθνική ομάδα και όλες οι συμπαίκτριες της είχαν έναν καλό λόγο για την σπουδαία αθλήτρια. Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα της ΕΟΚ οι  Εβίνα Μάλτση, Κατερίνα Σωτηρίου, Λολίτα Λύμουρα, Αφροδίτη Κοσμά και Άρτεμις Σπανού στον αποχαιρετισμό της Καλτσίδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κατερίνα Σωτηρίου: «Με δύο λέξεις: Στέλλα Καλτσίδου. Πολυτάλαντη παίκτρια, πολυτάλαντη ως ηγέτης. Αξιοπρέπεια, ήθος, συμπαίκτρια 20 χρόνια»

Λολίτα Λύμουρα: «Δεν την μπορώ άλλο, επιτέλους σταματάει. Πέρα από πλάκα. Όλοι ξέρουμε πόσο καλή παίκτρια είναι η Καλτσίδου, αλλά για μένα ήταν η καλύτερη συμπαίκτρια που είχα ποτέ στην καριέρα μου»

Εβίνα Μάλτση: «Θα το πληρώσει πολύ ακριβά το ότι θα είμαι εγώ στο δικό της αντίο και δεν θα είναι αυτή στο δικό μου. Η ανιδιοτέλειά της είναι πολύ ξεχωριστή. Είναι η συμπαίκτρια που δεν με άφησε ποτέ να πέσω. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει που η Στέλλα δεν θα είναι εδώ στη συνέχεια».

Αφροδίτη Κοσμά: «Θα πέσω στο γκρεμό. Θυμάμαι το 1999 Τόνι Κούκοτς, πάρα πολλά. Είναι απίστευτο δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είπε το τέλος»

Άρτεμις Σπανού: «Δεν χωράνε λόγια για μια τέτοια αθλήτρια. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που η Στέλλα έχει προσφέρει στην ομάδα και σε κάθε μία προσωπικά. Μου έχει μάθει πράγματα γιατί είμαι στην ομάδα από 17 χρονών και τώρα είμαι 25. Είναι μια παίκτρια πολύ σεμνή, αλλά έχει τον τρόπο να κάνει θόρυβο με το δικό της τρόπο».

Το βίντεο με τις δηλώσεις:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…