Κεντρική Β' Εθνική Δέκα αποβολές στο Παγκράτι – Δούκας! Ένσταση από τους φιλοξενούμενους

Δέκα αποβολές στο Παγκράτι – Δούκας! Ένσταση από τους φιλοξενούμενους

doukas

Όλα τα είχε το ντέρμπι ανάμεσα στο Παγκράτι και τον Δούκα στο Μετς, το οποίο ολοκληρώθηκε με μία επεισοδιακή νίκη των “ροσονέρι” με 82-80.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ κατέθεσε κι ένσταση μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι οι αποβολές παικτών (10 στον αριθμό!) που δόθηκαν δεν αντιπροσώπευαν σε καμία περίπτωση την “εικόνα της έντασης”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δούκας:

“Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕΔ από το Παγκράτι με 82-80, για την 7η αγωνιστική.

Σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό που διεκόπη για περισσότερο από μισή ώρα ενώ στιγματίστηκε και από δέκα(!) αποβολές παικτών, ο Δούκας δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο του.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων έχει παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο. Από τη μια για τα φάουλ που χρεώθηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους ενώ από την άλλη στο 36ολεπτο που διεκόπη το παιχνίδι οι αποβολές παικτών που δόθηκαν δεν αντιπροσώπευαν σε καμία περίπτωση την “εικόνα της έντασης.

Συνολικά αποβλήθηκαν δέκα παίκτες, πέντε από κάθε ομάδα. Ο Δούκας έχασε τους Βουγιούκα, Πετς, Γκίνη, Ξύδη και Δραγάτη, ενώ το Παγκράτι τους Μπένο, Ροδοστόγλου, Αρμάο, Δαρζέντα και Τσεντζελή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…