Κεντρική Basket League Άρης Χρηστίδης: “Να καταθέσουμε τη ψυχή μας στο παρκέ”

Χρηστίδης: “Να καταθέσουμε τη ψυχή μας στο παρκέ”

xristidis aris

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έγραψε στο προσωπικό του blog ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο παίκτη του Άρη στάθηκε στην σημασία που έχει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως όλοι πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα φίλοι μου. Προερχόμαστε από μια γεμάτη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας δώσαμε τον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι. Αυτό σημαίνει ότι επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα του. Όλοι μας ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και τις προηγούμενες μέρες εξηγήσαμε και στους ξένους που δεν γνωρίζουν, τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τενερίφη και έχουν καλή ψυχολογία, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταθέσουμε τη ψυχή μας στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει να παίξει κάθε παίκτης και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…