Κεντρική Β' Εθνική Χούμπαυλης :”Θέλουμε το απόλυτο”

Χούμπαυλης :”Θέλουμε το απόλυτο”

xoubavlis doukas kronos 1

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΔούκαΝάσος Χούμπαυλης, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με την Ένωση Ίλίου (Κυριακή 18/11. 17:00) στο Δαΐς,, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκετρωμενοι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με μοναδικό στόχο την νίκη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάσος Χούμπαυλης:

“Όσο περνάει ο καιρός ζητούμενο για εμάς είναι να δένουμε σαν ομάδα ακόμα περισσότερο και να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαχωρίζουμε τα παιχνίδια σε εύκολα και δύσκολα καθώς έχουμε δει μέχρι στιγμής ότι όλες οι αναμετρήσεις εγκυμονούν κινδύνους, εάν δεν δείξεις την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Την Κυριακή λοιπόν παίζουμε εναντίον μιας νέας ομάδας που δείχνει διάθεση και παλεύει τα παιχνίδια καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα. Πρέπει λοιπόν να μπούμε σοβαρά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας για αυτό και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως το απαιτούν οι συνθήκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …