Κεντρική NBA Αυτό θα είναι το διάστημα απουσίας του Στεφ Κάρι
NBA

Αυτό θα είναι το διάστημα απουσίας του Στεφ Κάρι

steph curry 1

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε κι αποχώρησε οριστικά από το παρκέ κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον των Μιλγουόκι Μπακς. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών ήταν ελαφρώς ανήσυχοι στην αρχή αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψαν το μικρό μέγεθος του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας με τον Έρικ Μπλέντσο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες. Σύμφωνα με το ESPN, ο κόουτς των Γουόριορς, Στιβ Κερ, διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση δεν είναι σοβαρή κι ότι ο σούπερ-σταρ των “dubs” θα μείνει σίγουρα στον πάγκο στο αποψινό ματς της ομάδας εναντίον των Νετς.

Επίσης, ο Κερ τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει βιασύνη στο ζήτημα του Κάρι κι ότι θα επιστρέψει στα παρκέ μόνο όταν θα είναι απολύτως έτοιμος.  Ο ίδιος ο Κερ είχε υποστεί τον τραυματισμό αυτόν σαν παίκτης του NBA και ανέφερε ότι ο κύριος τομέας που επηρεάζεται είναι η κίνηση με πλάγια βήματα, με τον σκοπό της αποθεραπείας να είναι η ενδυνάμωση του εν λόγω σημείου.

Υπενθυμίζεται ότι η λίστα τραυματιών των Γουόριορς περιλαμβάνει τόσο τον Ντρέιμοντ Γκριν, όσο και τον Σον Λίβινγκστον, αν και φαντάζει βέβαιο ότι αμφότεροι, όπως κι ο Κάρι, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμα εκτός αγώνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…