Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Αθηναίου: “Εμείς το πιστεύαμε και τώρα μιλάμε για το… 9 στα 9”

Αθηναίου: “Εμείς το πιστεύαμε και τώρα μιλάμε για το… 9 στα 9”

giannis athinaiou ethniki ellada megali vretania

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αθηναίου μετά την νίκη της Ελλάδος επί της Γερμανίας, αφού πρώτα μίλησε για το μεγάλο κατόρθωμα που έχουν πετύχει οι διεθνείς με το 9 στα 9 στα προκριματικά, στην συνεχεία αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Σερβία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αθηναίου:

“Ξεκινούσαμε ένα ταξίδι το οποίο δεν ξέραμε που θα μας οδηγήσει, ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους. Τώρα μιλάμε για το “9 στα 9″ και δεν ξέρω ποιος το πίστευε όταν ξεκινούσαμε. Εμείς το πιστεύαμε σίγουρα. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που απαρτίζουμε αυτή την ομάδα και έχουμε περάσει από τα… παράθυρα. Στόχος πάντα κάθε νίκη, για να έχουμε ψηλά την Εθνική μας ομάδα.

Τέλος καλό όλα καλά. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Γερμανία είναι μία σκληρή ομάδα, αθλητική. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά όλα τα παιδιά έχουμε την εμπειρία για να αντεπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως και την σκληράδα. Επίσης είχαμε και την ψυχολογία που είχαν δημιουργήσει οι οχτώ προηγούμενες νίκες και καταφέραμε να φτάσουμε σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Σερβία είπε: “Εμείς θα πάμε να κάνουμε ότι κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το κίνητρο ακόμα και τώρα είναι τεράστιο για όλα τα παιδιά, παίζουμε για την Εθνική ομάδα και δεν υπάρχει παιχνίδι το οποίο θα περάσει και θα πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε το καλύτερο για την χώρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…