Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν:”Μπήκαμε στο ματς για να κερδίσουμε”

Αταμάν:”Μπήκαμε στο ματς για να κερδίσουμε”

Αταμάν

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως οι παίκτες του μπήκαν στο γήπεδο μόνο για την νίκη.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

“Μέσα στο ματς παλέψαμε για κάθε μπάλα, όπως κάνουμε στα πρώτα έξι μας παιχνίδια μας. Ήμασταν επιθετικοί. Απόψε παίξαμε εξαιρετικά και στην επίθεση. Κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, παίξαμε καλή άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και επιτέλους η Εφές είχε 7-8 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο.

Πήραμε μια σπουδαία νίκη, αλλά φυσικά αυτή είναι η Euroleague και πλέον πάμε στο ματς της Τρίτης με την Μακάμπι. Χρειαζόμαστε την ίδια ατμόσφαιρα, την ίδια επιθετικότητα, το ίδιο μπάσκετ, για να νικήσουμε και πάλι. Το ματς τελείωσε, σκεφτόμαστε την Τρίτη στην έδρα μας.

Η στρατηγική μας ήταν να μην δώσουμε χώρο στον Παναθηναϊκό, να επιτεθούμε στο πικ εν ρολ, να κάνουμε επιθετικές παγίδες στον Λοτζέσκι, τον Λάνγκφορντ, τον Λεκαβίτσιους και να παίξουμε under στα πικ του Καλάθη. Παίξαμε καλή άμυνα και μπήκαμε για να κερδίσουμε. Μίλησα με τους παίκτες μου το πρωί για να είναι έτοιμοι ψυχικά, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα. Απόψε ήμασταν πιο σκληροί πνευματικά από εκείνους”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…