Κεντρική NBA Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Χέιγουορντ μέσα στη Γιούτα (vid)
NBA

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Χέιγουορντ μέσα στη Γιούτα (vid)

gordon hayward

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ έγινε ντραφτ από τους Γιούτα Τζαζ το 2010 και φόρεσε τη φανέλα τους επί 7 συναπτές σεζόν, φθάνοντας σε σημείο να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Το καλοκαίρι του 2017, όμως, ο  πολυδιάστατος φόργουορντ αποφάσισε να πάει στους Μπόστον Σέλτικς, προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που θεωρήθηκε ως “προδοσία” από τους “κολλημένους” οπαδούς της Γιούτα.

Με δεδομένα τα συναισθήματά τους, λοιπόν, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επιφύλαξαν μια… υπέροχη υποδοχή στον Χέιγουορντ, στο χθεσινό ματς των Τζαζ εναντίον των Σέλτικς. Αξίζει να ακούσει κανείς την ένταση των αποδοκιμασιών κατά την παρουσίασή του πριν από την έναρξη του ματς.

Ακούστε τις αποδοκιμασίες προς τον Χέιγουορντ

Ο Χέιγουορντ αγωνίστηκε εναντίον των Τζαζ για πρώτη φορά στην καριέρα του, με δεδομένο ότι την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τον σοκαριστικό του τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο 28χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους και 7 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής, με τους φίλους των Τζαζ να παίρνουν ολοκληρωτική “εκδίκηση”, καθώς οι Τζαζ πήραν τη νίκη με 123-115!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…