Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Αντίστροφη μέτρηση για το Final Four του 20ου Κυπέλλου

Αντίστροφη μέτρηση για το Final Four του 20ου Κυπέλλου

oseka

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Final Four του 20ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο, στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης». Διοργανωτής είναι ο «Aris Wheelchair BC”, ο οποίος και θα δεξιωθεί το βράδυ όλες τις αποστολές.

Παρόντες ήταν ο κ.Καλούδης, πρόεδρος του ΟΣΕΚΑ, ο κ.Χρυσοβέργης,που ηγείται της ομάδας του Αρη και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, κ.Παπαγεωργίου. Φυσικά, την όλη διαδικασία προλόγισε και συντόνισε ο δικός μας , Γιώργος Κογκαλίδης, ως υπεύθυνος Τύπου της ΟΣΕΚΑ. Κύριο μέλημα για όλους είναι να αγκαλιαστεί η διοργάνωση και παράλληλα να γίνει ένα ωραίο τουρνουά.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια και καλώ τον κόσμο να είναι κοντά μας σε αυτό το διήμερο”, τόνισε ο Γιώτης Χρυσοβέργης.

Άλλωστε, όπως λέει και το σχετικό μότο της διοργάνωσης . “Εσύ θα λείπεις;”.

Την έναρξη χαιρέτησε και ο Χάρης Παπαγεωργίου, που είπε: “Είναι πολύ σημαντικό να διεξάγονται τέτοιες εκδηλώσεις στο Αλεξάνδρειο και φυσικά έχει τεράστια σημασία η παρουσία του Νίκου Γκάλη και εύχομαι σε όλους τους αθλητές να έχουν καλό αγώνα”.

Παρούσα ήταν και η Ελένη Γρηγοράκη από τη μεριά του Αρη, ενώ δόθηκαν ιδιαίτερες ευχαριστίες σε στην Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αρη, αλλά και στη βοήθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και των υπόλοιπων ιδιωτικών-δημοσίων φορέων/χορηγών.

Το επίσημο πρόγραμμα:

Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018:
17:30: 1ος Ημιτελικός Αρης Wheelchair B.C. vs Ατλα Αθηνών
19:15: Τελετή έναρξης
20:00: 2ος Ημιτελικός ΠΑ.Σ.Κ.Α. vs Α.Σ.Κ.Α. Ηρακλείου

Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018:
13:30 Μικρός Τελικός
16:00 Μεγάλος Τελικός ( τζάμπολ Νίκος Γκάλης)
17:45 Τελετή Λήξης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…