Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο vs Μήτρου-Λονγκ: Ελληνική “μάχη” στη G-League! (vid)
NBA

Αντετοκούνμπο vs Μήτρου-Λονγκ: Ελληνική “μάχη” στη G-League! (vid)

kostas antetokounmpo

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ναζ-Μήτρου Λονγκ διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στο παρκέ της G-League, με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς (Τέξας Λέτζεντς) να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των Γιούτα Τζαζ (Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς). Ο Μήτρου-Λονγκ ήταν ο νικητής, με τους Σταρς να επικρατούν με 106-96 και με τον Ελληνοκαναδό γκαρντ να έχει μερίδιο στην επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Μήτρου-Λονγκ σκόραρε 18 πόντους με 7/11 δίποντα αλλά και με 1/7 τρίποντα, δίχως να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη του δύναμη, που είναι το μακρινό σουτ. Ακόμη, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ κι υπέπεσε σε 4 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής, προσπαθώντας όσο μπορεί, ώστε να κερδίσει μια πιο μόνιμη θέση στο ρόστερ των “μορμόνων”.

Από την άλλη, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά, έχοντας 6 πόντους (3/9 σουτ, 0/2 βολές), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ έκανε τη διαφορά στον αγαπημένο του, αμυντικό τομέα με 3 κλεψίματα και 2 τάπες. Το επιθετικό του παιχνίδι, βέβαια, είναι πολύ “ωμό” ακόμη αλλά ο 21χρονος ρούκι έχει την ιδιότητα να προσφέρει θέαμα.

Δείτε το κάρφωμα του Κώστα Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…