Κεντρική Basket League Κύμη Ανακοίνωσε Αμερικανό η Κύμη!

Ανακοίνωσε Αμερικανό η Κύμη!

kastritis

Η ΚΑΕ Κύμη ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικάνο αθλητή Reginald Holmes, ο οποίος θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με την ομάδα από την Εύβοια.

Ο Holmes είναι 31 ετών, γεννημένος στις 8/8/1987, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται κυρίως ως shooting guard, αλλά και ως play maker. Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε ο Holmes αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκιάς, με την φανέλα της Akhisar Belediye, έχοντας κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο ίδιο πρωτάθλημα με την Mamak Belediye Ankara.

Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με την Centrale del Latte Brescia, στην Πολωνία με την Kotwica Kolobrzeg, στην Βουλγαρία με την BC Beroe, στην Γαλλία με την Le Mans Sarthe Basket, στην TB2L της Τουρκίας με την Genclik Bursa και στο Μαρόκο με την As de Sale.

Τέλος ο Αμερικανός guard αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας με στόχο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Χολμς αναμένεται να πάρει τη θέση του ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος αποχωρεί από την Κύμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…