Κεντρική Basket League Άρης Αναχωρεί για Φινλανδία ο Άρης

Αναχωρεί για Φινλανδία ο Άρης

aris aggelou

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Άρη στην έδρα της Κατάγια (7/11, 18:30) καθώς οι ”κίτρινοι” χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στις δύο αγωνιστικές που θα απομένουν στον όμιλο του Fiba Europe Cup.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

”Τη τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα (05/11) το μεσημέρι ο ΑΡΗΣ, συνεχίζοντας την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Kataja Basket (07/11, 18:30), για τη 4η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup. Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρέθηκαν όλοι οι παίκτες. Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση της επόμενης αντιπάλου της ομάδας μας, μέσω video.

Η αποστολή των «κίτρινων» αναχωρεί αύριο (06/11) το πρωί για τη Φινλανδία. Αρχικά θα «πετάξει» στις 09:55 από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη. Με νέα πτήση θα ταξιδέψει το μεσημέρι (14:45) από την Πόλη για το Helsinki, όπου αναμένεται να αφιχθεί στις 17:15. Στη φινλανδική πρωτεύουσα θα επιβιβαστεί και πάλι στο αεροπλάνο (20:10) για να φτάσει το βράδυ (21:15) στο τελικό της προορισμό, την πόλη Joensuu.

Ο ΑΡΗΣ θα προπονηθεί στη «Joensuu Arena» το πρωί της Τετάρτης (07/11), ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς.

Η ομάδα δεν θα γυρίσει, μετά τον αγώνα με την Kataja Basket, στη Θεσσαλονίκη. Θα παραμείνει την Πέμπτη (08/11) στην Αθήνα, απ’ όπου την Παρασκευή (09/11) θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (10/11, 15:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Στη βάση της θα επιστρέψει τη Κυριακή (11/11) το απόγευμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…