Κεντρική Γ' Εθνική Aγραφιώτης: “Να παίξουμε σκληρά και με πάθος…”

Aγραφιώτης: “Να παίξουμε σκληρά και με πάθος…”

agrafiotis

Έχοντας τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (18/11) θα επιδιώξει να “μεγαλώσει” το νικηφόρο του σερί στο παιχνίδι με αντίπαλό τον Π.Σ. Ευκαρπίας. Για τον συγκεκριμένο εκτός έδρας αγώνα μίλησε στο mgskapollon.gr ο Βασίλης Αγραφιώτης που αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη (βάσει του συστήματος αξιολόγησης) του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ματς κόντρα στη ΜΕΝΤ.

“Αν κάνουμε αυτό που μπορούμε, θα πάρουμε την τέταρτη σερί νίκη”

Αρχικά ο 20χρονος παίκτης είπε για το παιχνίδι με τον Π.Σ. Ευκαρπίας: “Το ότι έχουμε τρεις σερί νίκες μας δίνει ψυχολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτούμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι καθώς κάθε ματς είναι διαφορετικό. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε με την Ευκαρπία, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο που είναι μια πραγματική έδρα.Θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα που διαθέτει έμπειρους και αξιόλογους παίκτες. Εμείς ακολουθούμε το πλάνο μας έχοντας μια δυνατή εβδομάδα προπονήσεων. Στηριζόμαστε στις δυνατότητές μας. Αν κάνουμε σωστά αυτό που μπορούμε, θα πάρουμε και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη”.

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (18/11); “Πάνω από όλα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια. Να παίξουμε σκληρή άμυνα, να παίξουμε γενικά σκληρά… Είναι ένας δύσκολος αγώνας, οπότε θα πρέπει να τρέξουμε και να δείξουμε πάθος. Και πρέπει όσα λέμε στην προπόνηση, να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι”.

“Το 50% της νίκης μας οφείλεται στους φιλάθλους μας!”

Ο Αγραφιώτης μίλησε για την εξαιρετική εμφάνισή του απέναντι στη ΜΕΝΤ ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα κόσμο ο οποίος βοήθησε πολύ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να “έρθει” η σπουδαία νίκη της περασμένης Κυριακής: “Όσον αφορά την απόδοσή μου, για όλους τους παίκτες υπάρχουν οι καλές μέρες. Ήμουν εύστοχος, είχα μια καλή μέρα και μπήκαν τα σουτ. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου και σε άλλους τομείς. Έμεινα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο κάθε αγώνας. Θέλαμε πολύ την νίκη, το ήθελα κι εγώ…”, τόνισε ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής ο οποίος αναφερόμενος στους φίλους του Απόλλωνα σχετικά με το ματς κόντρα στη ΜΕΝΤ, είπε:

“Είχαμε πολύ κόσμο. Αυτό μας δίνει κίνητρο και ψυχολογία. Μας βοηθά πάρα πολύ… Γι’ αυτό κι εμείς χαιρόμαστε να δίνουμε νίκες στους οπαδούς μας προκειμένου να έρχονται ξανά στο γήπεδό μας για τα παιχνίδια. Το 50% της νίκης μας οφείλεται στους φιλάθλους μας! Μας έδωσαν βοήθεια, μας ‘ανέβασαν’ και στις δύσκολες στιγμές φώναξαν για εμάς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι κοντά μας και αυτός είναι ένας λόγος που θέλουμε τις νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…