Κεντρική Basket League Άρης Αγγέλου: “Το παιχνίδι το έκριναν οι πόντοι από τα λάθη μας”

Αγγέλου: “Το παιχνίδι το έκριναν οι πόντοι από τα λάθη μας”

aggelou vagelis

Δηλώσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στα λάθη της ομάδα του που έδωσαν εύκολους πόντους στον “δικέφαλο”, ενώ κράτησε την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο ΠΑΟΚ ήταν σε πολύ καλή βραδιά απόψε. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε από την άμυνα να μαζέψουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο χάσαμε επτά αμυντικά ριμπάουντ στο δεύτερο βελτιωθήκαμε σε αυτό. Το σημείο που έκρινε το ματς ήταν οι 24 πόντοι που δεχτήκαμε από λάθη Στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις που είχαν αρνητική εξέλιξη για εμάς. Είχαμε τρία σουτ, ένα φάουλ στον Κάιζερ, δύο άστοχα τρίποντα και ένα που δεχτήκαμε από τον Γκος σε λάθος της άμυνας. Υπήρξαν εκεί τα νεύρα του Λάκι και τελείωσε το ματς. Θα κρατήσουμε τη μαχητικότητα που δείχνουμε και πρέπει να δούμε πως συμπεριφερόμαστε σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ ήταν σημαντικά. Κάποια ήταν καθοριστικά. Ο Χρυσικόπουλος ήταν καθοριστικός. Σήμερα ήταν καταπληκτικός. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι όταν ο αντίπαλος έχει πάνω από το 35%. Εμείς χάναμε ριμπάουντ και κάναμε λάθη. Έτσι ο αντίπαλος που ήταν εύστοχος με πολύ καλή τακτική. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι να μην πάει στους 90 πόντους.

Αυτή η ομάδα διαμορφώνεται. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια της διοίκησης και την πίεση. Η ομάδα δουλεύει. Αν μπορούσε να κάνει κάτι θα το έκανε. Δεν πρέπει να χάσουμε τις σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας, ποιοι πρέπει να παίρνουν την ευθύνη και ποιοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…