Κεντρική Basket League Άρης Αγγέλου: “Δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε”

Αγγέλου: “Δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε”

aris aggelou

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στην καθιερωμένη Μedia Day του Άρη, μίλησε αρχικά για τον αγώνα που ακολουθεί με την Λουκόιλ Λέφσκι, στην συνεχεία για τα όσα συνέβησαν κόντρα στο Περιστέρι, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

“Αυτά τα παιχνίδια τα θεωρώ δύσκολα, όποια δεν τα αντιμετωπίζουμε με συγκέντρωση, αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ντνίπρο  όπου η ομάδα είχε την συγκέντρωση, με το Περιστέρι δεν ήταν συγκεντρωμένη. Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη για να αποκτήσει ρυθμό, να έχει συγκέντρωση.

Όσον αφορά για το αν υπάρχει κίνδυνος να μην παίξουν με ΠΑΟΚ είπε: “Ναι υπάρχει κίνδυνος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ήμαστε έτοιμοι”.

Για την ευρωπαικά πορεία του Άρη και την αποτυχία πρόκρισης είπε: “Αυτό βλέπαμε στο βίντεο. Όταν κάνεις ανάλυση της ευρωπαικής πορείας πως πρέπει να δούμε γιατί δεν περάσαμε εμείς. Όταν χάνεις στόχους, προσπαθείς να αναλύσεις το… γιατί. Θα το αναλύσουμε, δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με τον πρέπον επαγγελματισμό”.

Για τα όσα έγιναν με το Περιστέρι και την ανακοίνωση εις βάρος του είπε: “Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι. Μία επίθεση που γίνεται, αυτός που κρίνει έχει το δικαίωμα να την κάνει.  αν μπεις σε αντιπαράθεση δεν είναι έντιμο σε αυτόν που σε κρίνει και απέναντι στον εαυτό σου γιατί αυτό που έκανες ήταν σε ένα παιχνίδι. Ήταν σαν να κρίνεις τον εαυτό σου για ένα άστοχο σου. Μιλήσαμε για το θέμα και το τελειώσαμε .

Νιώθω καλά. Αν ήταν υπερβολική η  αντίδραση το ξέρω εγώ, εγώ το έκανα, όλες οι κριτικές καλοδεχούμενες.

Δεν με πειράζουν οι χαρακτηρισμοί. Οι χαρακτηρισμοί αφορούν αυτούς που τις κάνουν, γιατί χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα για τους χαρακτηρισμούς, αφορά αυτόν που το κάνει, δεν την διάβασα μου το είπανε. Τι εννοεί αυτός το ξέρει μόνο.

Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με το Περιστέρι και κατά πόσο επηρέασαν τους παίκτες: “Δεν έχουν επηρεάσει την ομάδα, την αφορά το κομμάτι που δεν έπαιξε καλά. Η ήττα οφείλεται και σε προβλήματα της ομάδας. Εγώ  αναφέρθηκα στα κριτήρια αντιμετώπισης, δεν είχαμε τον σεβασμό που έπρεπε” ενώ για το αν κάποιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία είπε: “Σε κάθε παιχνίδι μου το λένε. Η δουλειά του παίκτη είναι να αντιμετωπίζει ότι γίνεται μέσα στο παρκέ.

Δουλειά του προπονητή και της διοίκησης είναι να τον προστατεύει» και πρόσθεσε: “Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το γήπεδο, η διοίκηση εκφράζει αυτό που θέλει να πει μέσα από τις ανακοινώσεις, τις αντιδράσεις της και τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς. Είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες του προπονητή και της διοίκησης.

Ο Άρης είχε μια πολύ καλή παρουσία σε σχέση με το παιχνίδι με το Περιστέρι, ήταν ίσως υπερβολική. Ήταν μία  κίνηση που εκφράζει το σωματείο”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: “Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εμείς πρέπει πρώτα πείσουμε τους παίκτες για την σημαντικότητα που δεν έχουν παίξει.

Για το κλίμα του παιχνιδιού που είναι σημαντικό. Το να είσαι παίκτης του Άρη είναι διαφορετικό, έχει διαφορετικό  ταμπεραμέντο. Αυτό προσπαθούμε, να δούμε ποιοι θα ήμαστε, με ποιους θα ανταγωνιστούμε για να δούμε τακτικά σημεία παιχνιδιού. Έχουμε ξεκινήσει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…