Κεντρική Elite League Αδελφοποίηση του Ιωνικού Νικαίας με τον Αστέρα Τέμενης

Αδελφοποίηση του Ιωνικού Νικαίας με τον Αστέρα Τέμενης

received 708698592835291

Με ανακοίνωση του ο Ιωνικός Νικαίας ενημέρωσε για την αδελφοποίηση της ομάδας του με τον Αστέρα Τέμενης. Η συνεργασία των δύο συλλόγων έχει ως στόχο την πρόοδο σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο, προβάλλοντας τον αθλητισμό.

Στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Κόροιβο για την Α2, η ομάδα του Αστέρα μαζί με τον πρόεδρο της θα βρεθεί στο γήπεδο, έτσι ώστε να επικυρωθεί η αδελφοποίηση των δύο σωματείων μέσα από μία τελετή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με κοινό σημείο αναφοράς τον Μέγα Χορηγό μας «Affidea» που αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη αλλά και την από κοινού αγάπη μας για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, ο Ιωνικός Νικαίας Affidea είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αδελφοποίηση της ομάδας μας με τον Αστέρας Τέμενης BC.
Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στον εντός έδρας αγώνα του Ιωνικού μας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, η ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC υπό τον Πρόεδρο της κ. Γεώργιο Χρηστίδη, θα βρεθεί στον “Πλάτωνα”, δίνοντας σύσσωμη το “παρών” σε μια τελετή για την επικύρωση της αδελφοποίησης των δύο σωματείων. Την ομάδα θα συνοδεύουν και οι μαζορέτες του Αστέρα Τέμενης υπό την προπονήτρια τους κα Κατιάνα Λατάνη.
Η μελλοντική συνεργασία του Αστέρα Τέμενης BC και του Ιωνικού Νίκαιας Affidea έχει ως στόχο την πρόοδο σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο διευρύνοντας και προβάλλοντας τον αθλητικό πολιτισμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…