Κεντρική Basket League Βώδινας: ”Φανταστική εμπειρία η συμμετοχή στην Ευρώπη, το Σάββατο όλοι μαζί για τη νίκη”

Βώδινας: ”Φανταστική εμπειρία η συμμετοχή στην Ευρώπη, το Σάββατο όλοι μαζί για τη νίκη”

bodinas layrio.370166370e3afede078a7c0d5861cca7

Δηλώσεις παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Λαυρίου Βαγγέλης Βώδινας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την συμμετοχή στο FIBA Europe Cup αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο εντός έδρας.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για την «Ευρωπαϊκή» εμπειρία της ομάδας: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία για την οποία νιώθω περήφανος. Το Λαύριο με τη συμμετοχή του στο FIBA EUROPE CUP κατόρθωσε να γράψει ιστορία πετυχαίνοντας μάλιστα την 1η νίκη του σε ευρωπαϊκό θεσμό. Στόχος μας να «επαναληφθεί» την επόμενη σεζόν ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε χαρούμενους & περήφανους τους φιλάθλους μας!»

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας τον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε τον Άρης την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, έχουμε μια νέα ομάδα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο με τον coach Σερέλη να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες ώστε να προστατέψουμε την έδρα μας και να γυρίσουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο: «Το Σάββατο 27/10 στις 3:45 μ.μ. επιστρέφουμε στην έδρα μας -μετά από δύο αγωνιστικές- μαζί με τον κόσμο μας! Περιμένω από τους φιλάθλους του Λαυρίου να γεμίσουν το γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη με την Ενέργεια και τη Δύναμη τους! Αυτό το Σάββατο γινόμαστε όλοι ΕΝΑ με την ΟΜΑΔΑ μας!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…