Κεντρική Basket League Χολαργός Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο απόλυτος ηγέτης του Χολαργού

Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο απόλυτος ηγέτης του Χολαργού

mats holargos jankovic

Ο Χολαργός πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας του. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο κλειστό “Αντ. Τρίτσης”, σε παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League, κι ανέβηκε στο 2-2, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της.

Οι νεοφώτιστοι στα μεγάλα σαλόνια έχουν την τύχη να έχουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό και συνάμα έμπειρο παίκτη, ο οποίος ηγείται της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές, οδηγώντας την στις επιτυχίες.

Ο λόγος για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος κάνει τη διαφορά στον Χολαργό, όντας πρώτος σε σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με μέσο όρο 14 πόντους, είναι ο πρώτος ριμπάουντερ μαζί με τον Αγκμπελέσε (7 μ.ο.), ενώ είναι ο δεύτερος καλύτερος δημιουργός του συνόλου του Άρη Λυκογιάννη με μέσο όρο 2,75 ασίστ, οριακά πίσω από τον Ζερμέιν Λοβ.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιάνκοβιτς μένει περισσότερο χρόνο απ’ όλους στο παρκέ. Αγωνίζεται μέσο όρο 29:35 λεπτά κι είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο ράνκινγκ (65) απ’ όλους. Δεύτερος είναι με διαφορά ο Λαβ με 40 βαθμούς.

Ο 28χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Χολαργού, αποτελώντας το “Α” και το “Ω” της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη. Οι νεοφώτιστοι επιθυμούν διακαώς να τον έχουν στο ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικά πιθανό να μην περάσουν απαρατήρητες από μεγαλύτερους συλλόγους…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…