Κεντρική Basket League Βετούλας: “Συγκλονιστικό να βλέπεις τον Μαυροειδή να παθιάζεται έτσι”

Βετούλας: “Συγκλονιστικό να βλέπεις τον Μαυροειδή να παθιάζεται έτσι”

vetoulas

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι των δύο παρατάσεων και την νίκη απέναντι στην Κύμη, ο προπονητής του Κολοσσού,Νίκος Βετούλας, έκανε αναφορά στην συγκλονιστική εμφάνιση του Δημήτρη Μαυροειδή και στην πρώτη νίκη της ομάδας του. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και σε όλο τον κόσμο που τους στήριξε με την παρουσία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να είναι καλά ο Κουίνσι Ντιγκς, που απ’ όσο μάθαμε δεν είναι κάτι σοβαρό. Αλλά, σίγουρα είναι συγκλονιστικό να βλέπεις έναν παίκτη να πέφτει κάτω. Από ‘κει και πέρα, αν μου έλεγαν ότι πριν το ματς δεν θα έπαιζε ο Δημάκος και πως θα τραυματιζόταν ο Κουίνσι και ο Ντουρέν θα πάθαινε διάστρεμμα και θα κερδίζαμε, τότε δεν θα τον πίστευα. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι σήμερα αρνηθήκαμε να χάσουμε. Δεν είμαι ένας προπονητής που χαϊδεύω τα παιδιά, αλλά σήμερα είναι εξαίρεση. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να νικήσουμε. Ήταν τελικός για εμάς, δεδομένου ότι είχαμε δύο ήττες, που άποψή μου ότι και στις δύο ήταν πλασματικό το σκορ, ενώ δεν είχαμε παίξει όλοι μαζί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τον Μαυροειδή να βγαίνει με πέντε φάουλ και να παθιάζεται για τη νίκη. Τον Γεωργαλλή να παίζει πέντε λεπτά, ακόμη και τους Αμερικανούς να είναι στο παιχνίδι. Στο τεχνικό κομμάτι, ήταν οι λεπτομέρειες. Στα τελευταία δύο λεπτά και στις δυο φορές χάσαμε τα λέι απ και έτσι η Κύμη μας τιμώρησε γιατί έχει έμπειρους παίκτες. Είχαμε, όμως, τρομερή βοήθεια από τον κόσμο, καθώς νιώσαμε την έδρα και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε. Συγχαρητήρια στον Γιάννη για την εμφάνιση της ομάδας του σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Καλή συνέχεια και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Για τη βοήθεια του κόσμου είπεΣίγουρα είναι ο κόσμος. Αρνήθηκαν και εκείνοι να χάσουν. Έβλεπαν τα παιδιά να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ήρθε και ένα παιδί πριν τρεις ημέρες (σ.σ. Ντιγκς) και μας βοήθησε πολύ παραπάνω απ’ όσο περιμέναμε για να είμαι ειλικρινής”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…