Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βατούτιν: “Από τους πιο αγαπητούς προπονητές στην Ρωσία ο Μπλατ”

Βατούτιν: “Από τους πιο αγαπητούς προπονητές στην Ρωσία ο Μπλατ”

vatounin

Δηλώσεις έκανε ο Αντρέι Βατούτιν πριν από την αναμέτρηση (1/11, 18:00) της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της Ρώσικης ομάδας σχολίασε το δυνατό τεστ με τους “Ερυθρόλευκους” και μίλησε για το προπονητή της Ελληνικής ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας πως θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Ρωσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ. Ο Μπλατ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στη Ρωσία για προφανείς λόγους. Με την εθνική ομάδα κατάφερε μία τεράστια επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του 2007. Επίσης, ο Μπλατ είναι ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Πριν το ματς θα τον κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, αλλά μετά θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε.

Γι’ αυτό το παιχνίδι αυτό θα μας δείξει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σοβαρά τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Θα δώσω την είδηση: Ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπλατ. Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία. Γενικά, πάντα υπάρχουν φήμες στον αθλητισμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…