Κεντρική Basket League Τρεις νέοι χορηγοί για τον Πανιώνιο

Τρεις νέοι χορηγοί για τον Πανιώνιο

panionios fans

Η ομάδα από την Ν. Σμύρνη κατά την διάρκεια της εκτός έδρας  αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις νέους χορηγούς .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις  συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Η Κ3 Κατσούλης Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία που είναι μία δεύτερης γενιάς επιχείρηση και έχει παρουσία στο κλάδο, σαράντα και πλέον ετών, θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο.

Το εταιρικό προφίλ της  Κ3 Κατσούλης

Η Κ3 Κατσούλης Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία ειδικεύεται στην ανέγερση, πώληση κατοικιών και καταστημάτων υψηλής ποιότητας στην Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, επίβλεψης, κατασκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης ακινήτων (κατοικίες, γραφεία, καταστήματα), διαθέτοντας τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε συνδυασμό με ένα άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις  συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Η εταιρία «Avance Rent A Car» θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο, προμηθεύοντας αυτοκίνητα στους παίκτες για την ασφαλή μετακίνηση τους.

To εταιρικό προφίλ της «Avance Rent A Car»

Η «Avance Rent A Car» ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών! Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, στις χαμηλότερες τιμές και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα www.avance.gr και μάθετε λεπτομερώς όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η «Avance Rent A Car».

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης της, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, προχωρώντας σε ανανεώσεις  συμφωνιών με τις εταιρίες που παραμένουν υποστηρικτές της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία.

Η εταιρία ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ. που έχει ιδρυτή τον αείμνηστο Μίμη Σπανό, γνώριμο φίλαθλο της Πανιώνιας οικογένειας και διαχρονικά υποστηρικτή του συλλόγου, θα είναι «συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ και στην επόμενη περίοδο.

 

Το εταιρικό προφίλ της  ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Η εταιρία  Σπανός ΑΕ, πιστή στους στόχους και στο όραμα που πρεσβεύει η BMW, έχει στόχο να σας παρέχει τη φροντίδα που αξίζετε εσείς και η BMW σας. Έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα και με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία που διέπει την εταιρία, απολαμβάνετε ανώτερες υπηρεσίες. Γιατί η Απόλαυση είναι το πάθος μας. Το όραμά μας.

Επιπλέον, ως Πιστοποιημένος Έμπορος BMW M στην Αθήνα, σας παρέχει στις εγκαταστάσεις της, ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης για τα μοντέλα BMW M, εξειδικευμένο τμήμα After Sales καθώς και ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους πωλήσεων και τεχνικούς συμβούλους, οι οποίοι σας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Απολαύστε την εξυπηρέτηση, τη γνώση, την εμπειρία που εμπιστεύεστε εδώ και 40 χρόνια αλλά και τις νέες, συνεχώς βελτιστοποιημένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στις εγκαταστάσεις – ορόσημο BMW στον κόμβο των λεωφόρων Συγγρού & Αμφιθέας. Αλλά και στο υπερσύγχρονο – βάσει των τελευταίων προδιαγραφών της BMW AG – σημείο πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης για BMW στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 99.

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…