Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Ξέρω τον ρόλο μου”

Τουπάν: “Ξέρω τον ρόλο μου”

toupane

Ο Αξέλ Τουπάν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ. Ο Γάλλος φόργουορντ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ξέρει τον ρόλο του στην ομάδα.

“Αυτό ήθελα στο παιχνίδι. Να βγάλω ενέργεια στο παρκέ ερχόμενος από τον πάγκο. Παίξαμε καλά στο παιχνίδι. Ξέρω το ρόλο μου στην ομάδα”, τόνισε αρχικά.

Για τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του: «Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Κάποιες φορές κάνουμε κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγουμε. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό τον τομέα. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας ακόμα περισσότερο».

Για τον τρόπο που προσαρμόζεται στο παιχνίδι της ομάδας του: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα εξαιρετικό επιτελείο και δουλεύουμε σκληρά και αυτό μας βοηθάει να είμαστε ενωμένοι. Δεν μας άρεσε η ήττα από την Αρμάνι και θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας.Στα λάθη πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, όπως και στην άμυνα για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Αν κάνουμε αυτό θα είναι ικανοποιημένος και ο προπονητής μας».
Για την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού: «Μπορεί ο κόουτς να μιλάει συνεχώς για την επίθεση, αλλά δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Δεχτήκαμε 80 πόντους και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…