Κεντρική Elite League Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

ionikos

Ο Ιωνικός Νικαίας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος της Α2. Μετά το πέρασμα της τέταρτης αγωνιστικής, η ομάδα του Μάριου Γούναρη φιγουράρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-0, έχοντας ξεπεράσει χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα τα εμπόδια των Απόλλωνα Πάτρας, Καστοριάς, Πευκοχωρίου και Χαρίλαου Τρικούπη.

Τα δύσκολα, πάντως, τώρα αρχίζουν για τους Νικαιώτες, οι οποίοι καλούνται να περάσουν τις επόμενες αγωνιστικές από δύσκολες έδρες ομάδων που στοχεύουν στην είσοδο στα πλέι οφ αλλά και στη άνοδο στη Basket League.

Οι επόμενες έξι αγωνιστικές είναι “φωτιά” για τον Ιωνικό, ο οποίος εφόσον καταφέρει να δείξει την ανωτερότητα του απέναντι σε υπολογίσιμους αντιπάλους, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Οι τέσσερις από τις επόμενες έξι δοκιμασίες του Ιωνικού είναι μακριά από το κλειστό του Πλάτωνα. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Ερμή Αγιάς (5η), Καβάλα (6η), Ηρακλή (8η) και Διαγόρα Δρυοπιδέων (10η), ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν τα εντός έδρας παιχνίδια με Κόροιβο (7η) κι Ιπποκράτη (9η).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…