Κεντρική Elite League Τοπάλι : “Να βάλουμε δύσκολα στον Ερμή”

Τοπάλι : “Να βάλουμε δύσκολα στον Ερμή”

topali adriano amyntas 2018

Σε δηλώσεις του ο  Αντριάνο Τοπάλι,μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Αμύντα Δάφνης κόντρα στον  Ερμή Αγιάς στην Λάρισα (17:00).

Ο παίκτης του Αμύντα τόνισε,πως η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, και να μείνει πίστη στο πλάνο της,ώστε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά όσα είπε  ο  Αντριάνο Τοπάλι :

“Ο Αμύντας ηττήθηκε δίκαια από μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Διαγόρας. Όμως, πάντα οι πρεμιέρες των Πρωταθλημάτων δεν αντικατοπτρίζουν εντελώς σφαιρικά την κατάσταση των ομάδων. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε, και ειδικά στην έδρα μας, αλλά κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Ερμή Αγιάς», για να προσθέσει :

“Ο Ερμής είναι μια πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα, ιδίως στην έδρα της. Τουλάχιστον αυτό είχε δείξει την περσινή σεζόν. Σίγουρα με τις προσθήκες τις οποίες έκανε το καλοκαίρι θα είναι ακόμη πιο δυνατή. Η ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι δεν πρέπει να μας επηρεάσει, καθώς οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις”, ενώ τόνισε ότι : “Οι παίκτες του Ερμή τρέχουν το γήπεδο και σουτάρουν καλά. Έχουν πολλές επιλογές από παίκτες και “βάθος” στον πάγκο τους. Όμως εμείς αν μείνουμε στο πλάνο των προπονητών μας πιστεύω πως θα τους βάλουμε δύσκολα. Αν εκμεταλλευτούμε και το γεγονός ότι προέρχονται από παιχνίδι μεσοβδόμαδα, τότε το ματς θα είναι στο χέρι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…