Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το τρίποντο επίτευγμα του Λαρεντζάκη…

Το τρίποντο επίτευγμα του Λαρεντζάκη…

larentzakis

Πολύ καλός ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης -και- στο ματς με την ΑΕΚ και με τα τρία εύστοχα σουτ έξω από τα 6.75, έφτασε σε μια σημαντική επίδοση σε ό,τι αφορά τα εύστοχα τρίποντα. Ποια είναι αυτή; Διαβάστε όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης διανύει την τρίτη σεζόν του στην ΑΕΚ με την οποία έχει κάνει μια εντυπωσιακή εκκίνηση φέτος. Στο χθεσινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings είχε 3/6 τρίποντα ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μέτρησαν 2/12. Με αυτά ο διεθνής γκαρντ έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία της “Ένωσης” που έφτασε τα 70 εύστοχα τρίποντα Πρωταθλήματος με τη φανέλα της.

Ο Λαρεντζάκης ξεπέρασε χθες τον Άντονι Μπούι (68), τον Ιμπο Κουτλουάι (69) και τον Μπιλ Έντουαρντς (69) ενώ έφτασε στη 12η θέση της λίστας τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ενδιαφέρουν κι αυτά…

*Ήταν το παιχνίδι με την πιο χαμηλή επιθετική παραγωγικότητα ως τώρα στο Πρωτάθλημα αφού οι δύο ομάδες έφτασαν τους 123 πόντους, 11 λιγότερους από το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ που είχαν Χολαργός και Κολοσσός την προηγούμενη εβδομάδα με το 74-60.*Συνολικά 10 φορές έκλεψαν την μπάλα οι παίκτες της ΑΕΚ ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση. Την ίδια είχαν ακόμη χθες το Περιστέρι Βίκος Cola και ο Προμηθέας.

*Τέσσερα από αυτά τα 10 κλεψίματα της ΑΕΚ, έκανε ο Γιόνας Ματσιούλις ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Bethshop Basket League. Από τέσσερα είχαν ο Λάκι Τζόουνς και ο Ντεμάριους Μπολντς στη 2η αγωνιστική.Ακόμη ο Λιθουανός χθες, έχοντας 2/4 βολές ξεπέρασε τις 100 εύστοχες στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Μετράει πια 101/141 (71,63%). Παράλληλα με τα τρία αμυντικά του ριμπάουντ, ξεπέρασε τα 200 στην κατηγορία.

Από την πλευρά του Ρεθύμνου Cretan Kings που για πρώτη φορά στην ιστορία του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, άρχισε με 0-3…

*Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με τους τέσσερις πόντους του, ξεπέρασε τους 1.500 στην Betshop Basket League.

*Τους 700 πόντους στο ελληνικό Πρωτάθλημα ξεπέρασε ο Στιβ Μπαρτ με τους 17 που είχε χθες.

*Ατομικά ρεκόρ περιόδου είναι για τον Κλάντον οι οχτώ πόντοι, τα 13 ριμπάουντ και οι τέσσερις ασίστ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…