Κεντρική Ελλάδα Camp Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ επιστρέφει… διπλό στην Ελλάδα!

Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ επιστρέφει… διπλό στην Ελλάδα!

Το Hoop Camp σε συνεργασία με το Hoop Group Elite της Αμερικής διοργανώνει στο κλειστό της Καλαμπάκας (19-21 Οκτωβρίου) και στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου (26-28 Οκτωβρίου) το American College Skills & Exposure Camp. Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

“Το μπάσκετ είναι το πάθος σου; Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να σπουδάζει στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου και παράλληλα να αγωνίζεσαι στα Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ; Το Hoop Camp επιστρέφει στην Ελλάδα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μηδενίζει τις αποστάσεις και σε καλεί να ζήσεις μία μοναδική μπασκετική εμπειρία στο 3ημερο American College Skills & Exposure Camp.

Χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο αναζητούν τον τρόπο να… ξεκλειδώσουν την πόρτα σε κάποιο Κολέγιο της Αμερικής, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Αν παίζεις μπάσκετ, όμως, οι ευκαιρίες μπορεί να βρίσκονται πιο κοντά απ’ ότι πίστευες.

Αν είσαι γεννημένος/η από το 2000 μέχρι το 2006 τότε ένα όνειρο σου μπορεί να γίνει αληθινό. Το Hoop Camp σε συνεργασία με το Hoop Group Elite της Αμερικής διοργανώνει στο κλειστό της Καλαμπάκας (19-21 Οκτωβρίου) και στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου (26-28 Οκτωβρίου) το American College Skills & Exposure Camp!

Ο Διευθυντής του Hoop Group USA, Cooper Handelsman μαζί με τον κορυφαίο στο skills development πρώην προπονητή των Rutgers New Jersey (Head coach), Robert Morris Pittsburgh (Head coach), Chicago St. (assistant), Marquette (assistant), Fordham (assistant), Niagara University “Purple Eagle” (assistant), St. Joe’s (assistant), University of Pittsburgh (assistant), Mike Rice, έρχονται στην Ελλάδα! Για τρεις ημέρες μέσα από αρκετές ώρες απαιτητικής προπόνησης θα δουν το επίπεδο των αθλητών, θα λύσουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και θα κάνουν την απαραίτητη αξιολόγηση των παιδιών αναλύοντας τις πιθανότητες που έχουν για να λάβουν μία αθλητική υποτροφία στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου.

Η αποκλειστική συνεργασία του Hoop Camp College με την κορυφαία διοργάνωση skills and recruitment μπάσκετ, δίνει σε όλους τους επίδοξους Έλληνες φοιτητές-αθλητές μια “χρυσή” ευκαιρία να προετοιμαστούν, να αναγνωριστούν και να αξιολογηθούν από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Κατά τη διάρκεια των δύο camp όλοι οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν πολλές ώρες σκληρής προπόνησης στα πρότυπα και τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ, θα λάβουν εκπαιδευτική καθοδήγηση για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται για τη διεκδίκηση μίας αθλητικής υποτροφίας, ενώ θα γίνει Σεμινάριο ακαδημαϊκής καθοδήγησης για τα S.A.T. Entrance Exams και Grade Point Average Requirements. Στο περιθώριο των δράσεων, οι γονείς των αθλητών θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να λύσουν τυχόν απορίες από τον Executive Director του Hoop Camp College GR, Θανάση Τζήρο. Καθημερινά στους αθλητές θα παρέχεται μεσημεριανό γεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hoopcamp.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…