Κεντρική A2 Τις αλλαγές και τις προσθήκες… ουδείς εμίσησε

Τις αλλαγές και τις προσθήκες… ουδείς εμίσησε

Λένε πως όλες οι ομάδες που έχουν προγραμματισμό και στόχους κάνουν τον σχεδιασμό τους από το καλοκαίρι και παρεκκλίνουν ελάχιστα από τις επιλογές τους. Ειδικά, όταν υπάρχει οικονομικό κόστος.

Πόσο όμως αυτή η γραμμή μπορεί να υποστηριχθεί μέχρι… τελευταίας κεραίας; Για πολλούς,στόχος είναι το αποτέλεσμα, ειδικά στα υψηλά στρώματα. Ο Ιωνικός Νικαίας έχει απίστευτα γεμάτο ρόστερ και σταφ εκτός παρκέ που μάλλον εγγυώνται την άνοδο. “Και ο 15ος παίκτης παίζει άνετα βασικός σε ομάδα Α2” μας έλεγε άνθρωπος , που είναι γνώστης της μπασκετικής πραγματικότητας.

Ο Ηρακλής ψάχνει εδώ και ημέρες με ευλάβεια τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον φιλότιμο αν μη τι άλλο Χατζηκυριακίδη, ο Ερμης πρόσθεσε τον Γιώργο Λάππα ενώ και ο Ιπποκράτης πήρε τον Γιάννη Ψαθά, έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην κατηγορία την τελευταία δεκαετία. Αυτό δείχνει αντανακλαστικά και ανακάτεμα τράπουλας, αρκεί να τους βγει το χαρτί!

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την επίτευξη του στόχου, όποιος και αν είναι αυτός. Φυσικά, στηρίζεις και το οικοδόμημά σου, αφού δεν μπορείς να αλλάξεις τη βάση.

Για αυτό λένε πως ο σχεδιασμός είναι το άλφα και το ωμέγα, από τον προπονητή, τον παίκτη, αλλά μέχρι και το τελευταίο μέλος ενός τιμ σε μια ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αποκλειστικό: Αγγελόπουλος, ο γητευτής των… ban

Αν αυτό μπορεί να παρηγορήσει τους φίλους της ΑΕΚ, είναι πως η ομάδα τους δεν είναι πρωταθ…