Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Τάσιος: “Έφτασε η ώρα για την πρώτη μας νίκη”

Τάσιος: “Έφτασε η ώρα για την πρώτη μας νίκη”

tasios

Το σύνθημα για την πρώτη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε ο Τάσος Τάσιος, μιλώντας στο apollongs.gr, εν όψει της αυριανής (Δευτέρα 22/10, 21:00) εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας με τον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού, για την τέταρτη αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ασημακόπουλου, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου για το αυριανό παιχνίδι, υπογράμμισε ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται χρόνο και υπομονη, μιας και πρόκειται για ολοκαίνουρια ομάδα με 11 νέους παίκτες…

“Οι τρεις σερί ήττες στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να μας απογοητεύουν, ούτε εμάς, ούτε και τον κόσμο του Απόλλωνα, τον οποίο χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και ελπίζουμε να αρχίσει να δίνει και πάλι το παρών στο κλειστό. Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ακόμη έτοιμοι και να μην έχουμε την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι μας, αφού είμαστε εντελώς νέα ομάδα, με έντεκα καινούριους παίκτες στη σύνθεσή της. Γι’ αυτό και απαιτείται χρόνος και υπομονή για να “δέσουμε” ως ομάδα. Εξάλλου, είναι φανερό ότι σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Και πιστεύω ότι έφτασε πλέον η ώρα για την πρώτη μας φετινή νίκη! Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αφενός θα μας τονώσει την ψυχολογία και αφετέρου θα “κερδίσουμε” χρόνο ώστε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να συνδυάσουμε το όμορφο μπάσκετ με τα αποτελέσματα, που είναι και ο στόχος μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…