Κεντρική Elite League Σύσταση επιτροπής και κανονικά στην Α2

Σύσταση επιτροπής και κανονικά στην Α2

apollon patron

Πολύωρη ήταν η άτυπη χθεσινή γενική συνέλευση που έγινε παρουσία 45 περίπου μελών του Απόλλωνα και στην οποία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, «απαγορεύθηκε» η παρουσία των δημοσιογράφων (μπήκαν στην αρχή στην αίθουσα για μια γενική ενημέρωση, αλλά λίγο αργότερα τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν, όπως κι έγινε).

Το ρεζουμέ; Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια εξαμελής ομάδα παραγόντων που θα «τρέξει» την ομάδα για να δώσει το παρών κανονικά στην Α2 κατηγορία και η οποία προέρχεται από μέλη της… προηγούμενης διοίκησης και στην οποία «μπροστάρης» θα είναι ο καθ’ όλα επιτυχημένος στο έργο του Φίλιππος Καμίσης (μαζί με τους Βλασταρά, Καραβία, Χριστόπουλο, Τσοκόλη κ.α.).

Η «ομάδα» αυτή θα ασχοληθεί με τα αγωνιστικά και τα οικονομικά (εύρεση χορηγιών που μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί στον Απόλλωνα). Παράλληλα, αποφασίστηκε με τον οιονδήποτε νομικό τρόπο, να εμπλουτισθεί και να σχηματιστεί διευρυμένο δ.σ. στον σύλλογο, στο οποίο όμως υποχρεωτικά όποιος μετάσχει θα καταβάλει ένα ποσό 2,5-3 χιλιάδων ευρώ, έτσι ώστε να υπάρξει μια βάση 80-85.000 ευρώ για να ξεκινήσει ομαλά κι εύρυθμα η λειτουργία της ομάδας.

Σήμερα μάλιστα η εν λόγω επιτροπή παραγόντων θα τα πει στην Περιβόλα με Βουρνά και παίκτες, αφού πλησιάζει η πρεμιέρα της Α2 εθνικής και το ματς φωτιά κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στην Περιβόλα.

Πάντως όλα δείχνουν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Απόλλωνας θα είναι στην αφετηρία κανονικά του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής. Σήμερα λογικά θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…