Κεντρική Elite League Συνεργασία Ιωνικού Νίκαιας και Affidea

Συνεργασία Ιωνικού Νίκαιας και Affidea

received 326719124550184

Την συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τη υγείας, την Affidea, ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νίκαιας. Με την συνεργασία αυτή ο σύλλογος θα μετονομαστεί σε «Ιωνικός Affidea» και οι δυο τους θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Το δελτίο Τύπου

Ο Ιωνικός, που από το έτος της ίδρυσης του έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στα αθλητικά δρώμενα της Νίκαιας, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, μαζί με την Affidea, η οποία, για περισσότερα από 13 χρόνια, κατέχει σημαίνουσα θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Νομού Αττικής αλλά και της Ελλάδας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας και υποστηρίζοντας θερμά τους ίδιους τους ανθρώπους, θεσμούς και εκδηλώσεις, από σήμερα «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και θέτουν τις βάσεις για μια κοινή, επιτυχημένη διαδρομή στο πεδίο του αθλητισμού.

Σχετικά με την Affidea

Η Affidea στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, ως Ευρωιατρική, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Eπιπλέον, τα βιοπαθολογικά της εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189. Σήμερα διαθέτει και διαρκώς αναπτύσσει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής.

Η Affidea Ελλάδος, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των ιατρικών αποτελεσμάτων στα κέντρα της. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στην προμήθεια και αναβάθμιση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, η Affidea εξασφαλίζει υπεύθυνα ότι παραμένει στην πρωτοπορία των ιατρικών εξελίξεων, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας μεγάλης συνεργασίας του Ιωνικού με τη Affidea πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου σε μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα:
«Ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Affidea, με την οποία η σχέση μας θα είναι δυνατή και θα χαράξουμε μια κοινή πορεία. Η Affidea γίνεται χορηγός ονόματος του Ιωνικού και πλέον η ομάδα μας θα αναφέρεται ως «Ιωνικός Affidea». Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας για τη συνεργασία αυτή. Ευχαριστούμε την Affidea και τον Θεόδωρο Καρούτζο συνολικά για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα, που στέκεται στο πλευρό μας, για να συνεχίσει ο Ιωνικός δυναμικά την προσπάθειά του να ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο και να έχει μια παρουσία αντάξια των όσων έχει πετύχει η Affidea. Η νέα εποχή για τον Ιωνικό μας σε συνδυασμό με την Affidea είμαστε σίγουροι ότι θα γράψει…ιστορία! Ήρθε η ώρα…ξανά».

Η δήλωση του προέδρου της AFFIDEA Ελλάδος, Θεόδωρου Καρούτζου:
«Η Affidea από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται, στέκεται σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες της και ιδιαίτερα τους νέους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι νέοι και οι οικογένειές τους, επιλέγοντας την Affidea για τις εξετάσεις τους και ουσιαστικά για την υγεία τους, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, έτσι ώστε στο μέτρο του δυνατού να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη αυτή. Θα είμαστε δίπλα στον Ιωνικό και είναι τιμή μας που το όνομα της Affidea θα αναφέρεται δίπλα στο όνομα της ιστορικής αυτής ομάδας. Με τον Ιωνικό έχουμε κοινές αξίες και ιδανικά, και ευελπιστούμε ότι στο πλαίσιο της κοινής μας πορείας θα ζήσουμε νέες μεγάλες επιτυχίες και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…