Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Συνεχίζει την αποκατάσταση του ο Λοτζέσκι, εκτός με Ζαλγκίρις

Συνεχίζει την αποκατάσταση του ο Λοτζέσκι, εκτός με Ζαλγκίρις

matt lojeski panathinaikos khimki

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Λοτζέσκι συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις(26/10, 21:00).

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην αριστερή γάμπα και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αντίθετα ο Τσάβι Πασκουάλ αύξησε την ένταση της προπόνησης(Τρίτη,23/10) προετοιμάζοντας την ομάδα του για μια μεγάλη μάχη κόντρα στην λιθουανική ομάδα για την 4η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Παράλληλα η ”πράσινη” ΚΑΕ έκανε νέα ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

«Σας υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Την Παρασκευή 26/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…