Κεντρική Elite League Συμεωνίδης στο Ebasket.gr: “Βασικός μας στόχος η παραμονή”

Συμεωνίδης στο Ebasket.gr: “Βασικός μας στόχος η παραμονή”

savvas symeonidis simeonidis

Ο Ιπποκράτης Κω πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού. Ο προπονητής των Νησιωτών, Σάββας Συμεωνίδης, μίλησε αποκλειστικά στο Ebasket.gr για το παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: “Ήταν παράξενο παιχνίδι για εμάς, γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα στην Α2. Γενικά δείξαμε καλά στοιχεία σαν ομάδα, αλλά το νεαρό της ηλικίας αρκετών παικτών, όπως είναι φυσικό φέρνει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να βρούμε την ηρεμία μας σαν ομάδα και στη συνέχει αν βρούμε την αγωνιστική μας ισορροπία. Αυτό το διάστημα μας λείπει ο Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος θα μας βοηθήσει πολύ στην περιφέρεια. Όσον αφορά το ματς με τον Εθνικό κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Κρατάμε αυτή τη νίκη προχωράμε στη δύσκολη συνέχεια”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Η ομάδα κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας πήρε τη νίκη και όλοι πίστεψαν ότι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Η ομάδα στην πραγματικότητα θα παλέψει για να σωθεί και αυτός είναι ο πραγματικός της στόχος. Νομίζω ότι στο μυαλό όλων μας βρίσκεται αυτό και κανείς δεν πετάει στα σύννεφα. Μακάρι η ομάδα να δείξει ποιότητα και τέτοια εικόνα και να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι άλλο, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία”.

Για το επεισόδιο που είχε με τον Νίκο Μίχαλο στο παιχνίδι: “Είναι κάτι που είναι μεταξύ μας, δεν είναι κάτι που αφορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…