Κεντρική NBA Στον δρόμο των ρεκόρ ο σπουδαίος Αντετοκούνμπο! (pics)
NBA

Στον δρόμο των ρεκόρ ο σπουδαίος Αντετοκούνμπο! (pics)

giannis antetokounmpo 1

Με 32 πόντους, 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημάδεψε ανεξίτηλα τη νικηφόρα προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Φιλαδέλφια 76ερς, με τα “ελάφια” να φθάνουν στο 4-0 και να διατηρούν το αήττητό τους εντός της σεζόν. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ φαντάζει ως ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο του MVP, με τα στατιστικά του κατορθώματα να έχουν ιστορικό αντίκτυπο!

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο κατόρθωσε να βάλει το όνομά του δίπλα στον απόλυτο “άρχοντα” των ρεκόρ και των στατιστικών “θαυμάτων”, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν. Ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον “Wilt the Stilt”, ο οποίος ξεκινά τη σεζόν με 4 σερί παιχνίδια, στα οποία έχει +25 πόντους και +15 ριμπάουντ, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info!

Οι ιστορικές επιδόσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Πιο αναλυτικά, το χθεσινό τριπλ-νταμπλ ήταν το 10ο στην καριέρα του Γιάννη, τα περισσότερα που έχει σημειώσει ποτέ παίκτης με τη φανέλα του Μιλγουόκι! Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Φιλ Πρέσι συμπληρώνουν την τριάδα (8 κι 6 τριπλ-νταμπλ αντίστοιχα), με τον σούπερ-σταρ των “ελαφιών” να έχει ήδη εξελιχθεί σε ιστορική φιγούρα για ολόκληρο το franchise!

https://twitter.com/statmuse/status/1055314423001292800

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…