Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ παραμένει η Superfoods

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ παραμένει η Superfoods

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Superfoods για ακόμα μία σεζόν.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η SUPERFOODS συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη κοινή τους πορεία για ακόμα μία σεζόν. Η SUPERFOODS, στηρίζοντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της ομάδας, παραμένει στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η SUPERFOODS είναι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία, η οποία στέκεται στο πλευρό μας τα τελευταία χρόνια, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με επιτυχία ανάλογη των προηγούμενων ετών».

Από την πλευρά του ο Marketing Manager της SUPERFOODS, Γιάννης Κοκοσιούλης, τόνισε: «Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μας συνδέουν κοινοί στόχοι, αξίες και ιδανικά. Η SUPERFOODS συνεχίζει με μεγάλη χαρά και τιμή να στηρίζει την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα με ήθος, σεβασμό και συνέπεια. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν με τίτλους και νέες επιτυχίες που θα γεμίσουν τον κάθε υγιή Έλληνα φίλαθλο με υπερηφάνεια και χαρά».

Η SUPERFOODS αποτελεί την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του Ελληνικού φαρμακείου τις υπερτροφές μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς από καινοτόμα, φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Όραμά της είναι να ενισχύσει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τα μοναδικά οφέλη που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τότε είναι η πρεμιέρα της ταινίας του «εξάστερου»

Η ταινία που γυρίστηκε με αφορμή του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου και αφορά την ιστορ…