Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στην κορυφαία δεκάδα τωνpower rankings του BCL Προμηθέας και ΑΕΚ!

Στην κορυφαία δεκάδα τωνpower rankings του BCL Προμηθέας και ΑΕΚ!

Αναμφίβολα οι δύο ελληνικές ομάδες διαγράφουν θετική πορεία στο φετινό BCL. Ο λόγος για τον Προμηθέα και την ΑΕΚ που βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα των  power rankings της διοργάνωσης.

Μάλιστα η ομάδα από την Πάτρα βρίσκεται στην 5η θέση ενώ η ”Ένωση” φιγουράρει στην 7η θέση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η FIBA για τις δύο ομάδες:

Προμηθέας (Νο. 5): ”Μήπως παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα ενός νέου, ελληνικού θαύματος; Ο Προμηθέας Πατρών έχει κλέψει την παράσταση στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Basketball Champions League με το 16.7% των κατοχών των αντιπάλων του να καταλήγουν σε δικά του κλεψίματα! Αν το ρεκόρ 3-0 στο BCL δεν σας εντυπωσιάζει, σταθήκε στη νίκη που πέτυχε με 79-69 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ρεκόρ στη σεζόν ως τώρα: 6-2!!!”.

ΑΕΚ (Νο. 7): ”Η AEK είναι η καλύτερη clutch ομάδα του πλανήτη όπως απέδειξε πέρσι κατακτώντας το Basketball Champions League με clutch σουτ κόντρα σε Bayreuth και Nymburk και Murcia και Monaco πέρσι. Έχει ρεκόρ 2-1 φέτος με διαφορά 1.6 μόλις στην αξιολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι οι δείκτες επιθετικής και αμυντικής αξιολόγησης είναι τόσο κοντά που πιθανότατα θα δείτε κι άλλα παιχνίδια της να κρίνονται στο τέλος. Ρεκόρ στη σεζόν ως τώρα: 5-3”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…