Κεντρική Elite League Στέφανος Πέρκος: ”Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα”

Στέφανος Πέρκος: ”Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα”

Stefanos Perkos Iraklis

Ο Ερμής Αγιάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και θέλει να μπει με το δεξί. Ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Πέρκος, τόνισε ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος και δυσκολίες, αλλά σημείωσε ότι θέλουν να είναι η ευχάριστη έκπληξη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Αναλυτικά:

“Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος, αλλά και προσμονή, κρύβει δυσκολίες που για μας είναι αυξημένες αν αναλογιστούμε ότι το πρώτο μας παιχνίδι είναι εκτός έδρας και κόντρα σε μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη και παρουσιάζεται με πολύ όρεξη.

Κάθε πρεμιέρα έχει άγχος, κρύβει παγίδες, αλλά και εκπλήξεις και εμείς θέλουμε να αποτελέσουμε τη θετική έκπληξη σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Τα παιδιά εδώ και καιρό προετοιμάζονται σκληρά και είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, για να μπορέσουν να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους σ’ ένα δύσκολο αλλά και μεγάλο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα που μοιάζει με μαραθώνιο και θα πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές για να φτάσεις ως και το τέλος.

Τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας καλούμαστε να δώσουμε δύο συνεχόμενα ματς σε μικρή χρονική απόσταση, όμως θα πρέπει και στα δύο παιχνίδια να φανούμε δυνατοί και με αυξημένη διάθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…