Κεντρική ΝΒΑ_ Σνάιντερ: “Έχουμε σύστημα με το όνομα Σπανούλης”

Σνάιντερ: “Έχουμε σύστημα με το όνομα Σπανούλης”

quin snyder

Ο Κουίν Σνάιντερ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε για την παρουσία του Φώτη Κατσικάρη στο προπονητικό σταφ των Γιούτα Τζαζ,ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ένα από τα συστήματα των «Μορμόνων» έχει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Τζαζ:

Για τον Φώτη Κατσικάρη :

“Ήξερα το παρελθόν του σε σχέση με τις επιτυχίες του στην Μπιλμπάο. Ήξερα ότι ήταν προπονητής στην Εθνική και είχε εμπειρία ως παίκτης. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Μάιο και μιλήσαμε στο τηλέφωνο και βλέπει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για το παιχνίδι. Ήταν κάποιος που έχει εμπειρία κα εξειδίκευση και θέλαμε έναν τέτοιο προπονητή στο σταφ”.

Για τους Ευρωπαίους προπονητές που τον έχουν επηρεάσει στην καριέρα του: “Ένας από αυτούς είναι ο Έτορε Μεσίνα. Δουλέψαμε μαζί στο Λος Άντζελες, ήμουν βοηθός του στην ΤΣΣΚΑ. Μελέτησα και τον Ομπράντοβιτς και όλες οι ομάδες της Ευρωλιγκα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό χάρη στον Έτορε”.

Σχετικά με το σύστημα “Ολυμπιακός”: “Θεωρώ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει τα δικά του συστήματα μέσα στο παιχνίδι και να τα αξιοποιεί αναλόγως. Μάλιστα ένα από τα συστήματά μας έχει το όνομα “Σπανούλης”. Ο Κρις Πολ το ξέρει αυτό το σύστημα γιατί γνωρίζει τον Σπανούλη”.

Για τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ: “Με κάνει περήφανο η πορεία του Κοκόσκοφ. Νιώθουμε ότι οι προπονητές που έρχονται είναι ταλαντούχοι και έχουμε τη δυνατότητα να τους βοηθάμε να εξελίσσονται. Ο Φώτης περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο δουλεύοντας με τον Τάμπο Σεφολόσα και το επιτελείο μας αποκτά ανθρώπους που μαθαίνουν το πρόγραμμα και δουλεύουν ο ένας για τον άλλο. Και αυτό το επικροτώ εγώ. Ο Ιγκόρ έιχε εμπειρία από την εθνική Σλοβενίας και πραγματικά προετοιμα΄στηκε για να γίνει χεντ κόουτς στους Σανς. Όλοι είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν που είναι στους Φοίνιξ Σανς”.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Παπαλουκά, λέγοντας: “Πείτε στον Παπαλουκά “γεια” και πως δεν έκανε ποτέ προπόνηση στην Μόσχα. Υπήρχαν μερικά πράγματα όπως η ικανότητά του στον πικ εν ρολ και να διαβάζει την αδυναμία του αντιπάλου. Δεν έκανε ποτέ παγίδα στο πικ εν ρολ γιατί δεν ήθελε να μαρκάρει τον αντίπαλό του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…