Κεντρική Basket League Σκουλίδας: “Ήταν μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη”

Σκουλίδας: “Ήταν μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη”

skoulidas holargos

Ο Χολαργός πήρε μια μεγάλη και ιστορική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την 4η αγωνιστική της Basket League. Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο Διονύσης Σκουλίδας και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι και έχει αρχίσει να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων. Αναφορά και στον κόσμο από τον παίκτη του Χολαργού, λέγοντας πως βοήθησε πολύ με την παρουσία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη για την ομάδα, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο.

Προσωπικά, το πιο σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε το προβάδισμα από την αρχή και παρόλο που είχαμε ένα κενό διάστημα, με υπομονή δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει το προβάδισμα ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και γι’ αυτό φτάσαμε στη νίκη.

Ο κόσμος βοήθησε πολύ με την παρουσία του, ήταν ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και στην συνέχεια.

Πιστεύω πως έχουμε αρχίσει και κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που παίζει στην έδρα της. Αν όμως προετοιμαστούμε κατάλληλα και δείξουμε χαρακτήρα όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι με την ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…