Κεντρική Basket League Χολαργός Σκουλίδας:”Ιστορική ημέρα για τον Χολαργό”

Σκουλίδας:”Ιστορική ημέρα για τον Χολαργό”

skoulidas

Ιστορική μέρα για τον Χολαργό καθώς αύριο(17.00) στο ΣΕΦ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Basket League. Για τους νεοφώτιστους είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία τους κάτι που σχολίασε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σκουλίδας στο νέο του blog που φιλοξενεί ο ΕΣΑΚΕ.

Έγραψε αναλυτικά:

 «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Από αυτή τη γωνιά θα τα λέμε κάθε αγωνιστική για την ομάδα μας, τον Χολαργό, και όχι μόνο! Παίξαμε ήδη μία φορά με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο στο ΣΕΦ, όπου δείξαμε μια καλή εικόνα και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα. Είναι η πρώτη συμμετοχή στην Basket League. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να κερδίσουμε όσα μπορούμε περισσότερα για να αρχίσουμε στη συνέχεια τη δουλειά, από τη Δευτέρα (08/10), για ένα κρίσιμο ματς που παίζουμε στην έδρα μας με τον Κολοσσό.

Αυτή η αρχή είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ΚΑΕ Χολαργός, όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε ό,τι αξίζουμε σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως θα είναι το φετινό. Στον Χολαργό έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα για να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εμείς ως παίκτες είναι να δείξουμε την εκτίμησή μας για ό,τι έχει γίνει, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας. Φυσικά όλα αυτά θα είναι λίγο πιο εύκολα όταν έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Τους περιμένουμε όλους να σταθούν δίπλα μας και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Να γίνουν μέλος της και οι ίδιοι. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί… Διονύσης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…