Κεντρική Elite League Σκαραφίγκας: “Μόνο νίκη και τίποτα άλλο”

Σκαραφίγκας: “Μόνο νίκη και τίποτα άλλο”

ermisagiassynolikh

Δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας δίνει ο Ερμής Αγιάς και θέλει να φτάσει τις δυο νίκες στο Πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας θέλει να κάνει  νικηφόρο ντεμπούτο  στη νέα του ομάδα και για τον λόγο αυτό προετοίμασε την ομάδα σε έντονους ρυθμούς.

Η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερη για την ομάδα της Θεσσαλίας, που άλλαξε προπονητή, ενώ έκανε και  παρουσίαση των χορηγών της για τη νέα σεζόν. Ο Χαρίλαος Τρικούπης ,άλλωστε, αν και νεοφώτιστος είναι πολύ επικίνδυνος και οι Θεσσαλοί ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου τους.«Παίζουμε στην έδρα μας μ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, είναι στα μέτρα μας, αλλά από τη στιγμή που παίζουμε στο «σπίτι» μας θέλουμε μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο.
Αν φυσικά μπορέσουμε να τη συνδυάσουμε με μία καλύτερη εμφάνιση, θα ήταν ευχής έργον, αλλά πρώτος μας στόχος παραμένει η νίκη, για να βοηθηθούν τα παιδιά και να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους και η ψυχολογία τους. Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα καλά δουλεμένη, μία ομάδα που τα στοιχεία του προπονητή της είναι εμφανή και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»,τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…